Hængekøjer og hængekøjestole montering.

Så snart du har fået fat i en hængekøje, melder sig tanken hurtigt om hvordan den bliver sat op. Mange der er vant til at sætte hængekøjer op har altid et sæt tov sammen med hængekøjen, og den type personer kigger sig bare omkring, og på mest mærkværdigvis finder de altid noget at binde tov til, og få sat deres hængekøje op med. Ja det er jo fantastisk.

Men for andre står de, i en have uden træer, og inden for i huset er væggene noget så lige, så er gode råd dyre. Mange griber hurtigt ud efter telefon og får bestilt et hængekøjestativ - og så er den klartet, men der er absolut også en masse alternative løsninger.

* Nogle vælge at få sat kroge i væggen enten kælder eller loftrum er populær. Mens andre gerne vil have hængekøjen op foran fjernsynet eller i køkken allerum.
* I haven kan de også sættes stolper i jorden, men en afstand på 4-5 meter. Hvor pælene er sat en meter i jorden og 2 meter over. Så er det de velkendte steder til at kunne slå et tov omkring det der ligner et træ. Den bedste komfort er når hængekøjen får lov at hænge lidt poset. Er der tilgengæld træstokke i hængekøjen er det bedre at den hænger mere stramt og udspændt.

Familie-hængekøje

Hængekøjestol er velegnet til opsætning hvis der kun er en gren, en bjælke eller meget lidt plads. Så er en hængestol fantastisk at få taget i brug der. Der er et site der har specialiseret sig i hængestole. og det er bestemt et kig vær.

Ønskes mere information så send en e-mail til hængekøjeeksperten info@brugskunst.dk